Categoriearchief: 14 procent bijtelling

auto’s met 14 procent bijtelling

Citroen C3 en DS3 e-HDi

C3 en DS3 e-HDi: Geen wegenbelasting en 14 procent bijtelling.

Citroen introduceert de nieuwde e-HDi motor op de C3 en de DS3. De innovatieve technologie gekoppeld aan de bekende HDi motor zorgt voor een zeer lage CO2 uitstoot (resp. 93 en 95 g/km). Dit betekent dat u geen wegenbelasting en geen BPM hoeft te betalen en bij de lease profiteert u van slechts 14% bijtelling.

De CS e-HDi en de DS e-HDi zijn vanaf heden te bestellen vij de Citroen dealer. De Cs 1.6 e-HDi Dynamique Airdream is er van 15.990 euro en is voorzien van onder andere airconditioning, centrale vergrendeling en cruise control met snelheidsbegrenzer. De DS3 1.6 e-HDi So Chic Airdream is er vanaf 18.490 euro en is voor zien van onder andere airconditioning, centrale vergrendeling en cruise control met snelheidsbegrenzer, ESP en LED dagrijverlichting. Uiteraard zijn beide e-HDi modelling voorzien van energielabel A en mogen ze het vernieuwd Airdream label dragen.

Hoe werkt de e-HDi technologie?

De e-HDi uitvoeringen van de CS3 en DS3 zijn onder andere voorzien van:

  • micro-hybride technologie (terugwinning ernergie),
  • de tweede generatie Stop en Start technologie,
  • een handmatige versnellingsbak met geoptimaliseerde overbrengingsverhoudingen,
  • speciale Michelin banden met een zeer lage rolweerstand
  • en een Pack Aerodynamica.

De tweede generatie Stop en Start laat de motor automatisch afslaan op het moment dat de auto in zijn neutraal staat en de koppeling niet bediend is. Bij het intrappen van het koppelingspedaal zal de motor gestart worden. Nog voor de eerste versnelling kan worden ingelegd is de motor alweer aangeslagen. Het systeem maakt gebruik van een speciale dynamo die de motor zal starten binnen 400 miliseconden. Andere voordelen van het gebruik van de dynamo zijn dat het systeem vrij is van bijgeluiden en trilling. Dit komt het comfort van de inzittenden ten goede.

Het Stop en Start systeem is uitgerust met een micro-hybride technologie. Door deze technologie wordt er energie opgeslagen op het moment dat het gaspedaal wordt losgelaten of wanneer de auto vertraagt. De micro-hybride technologie slaat de energie op in een super condensator die gebruikt wordt om het voertuig weer te starten. Op deze manier blijft de capaciteit van de accu gereserveerd voor de standaard functies van de auto en hoeft deze niet extra opgeladen te worden.

In de nabije toekomst zal Citroen meer modellen voorzien van de nieuwe e-HDi motor. Zo zal de nieuwe C$ die aan het einde van dit jaar nog in de showroom staat kunnen worden uitgerust met een e-HDi motor. Ook de C5 en de C4 Picasso zullen volgen.

Peugeot 107

De Peugeot 107 met 5 deurs benzine motor heeft slechts 14 procent bijtelling en een BPM van 0 euro! De auto komt op 8.860 euro inclusief BTW. De Peugeot 107 met bijtelling heeft een 1.0 motor, 68 PK, energylabel A en een CO2 utistoot van slechts 99.

De nieuwe Peugeot 107

De Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen. Bovendien zult u gecharmeerd zijn van zijn nieuwe, innemende voorzijde en uitgebreide mogelijkheden. De 107 voelt zich in de stad als een bis in het water en brengt u overal moeiteloos en veilig naar toe. Ontdek de sprankelende persoonlijkheid van de 107: sympathiek, praktisch en efficiƫnt.

Stijl van de auto

De nieuwe voorbumper met een verchroomde sierlijst en de gerestylede grille geven de 107 een verleidelijke blik terwijl de nieuwe wieldoppen zijn moderne karakter versterken. Met de keuze uit 8 carrosseriekleuren, van sober tot uitbundig, geeft de 107 kleur aan de stad. De nieuwe trende kleur Plum steelt ongetwijfeld de show.

Wendbaarheid van de 107

De wendbare en compacte 107 voelt zich als geen ander thuis in de stad. Dankzij de pittige tussensprints en de kleine draaicirkel past de Peugeot 107 zich moeiteloos aan de verkeersomstandigheden aan en worden de lastigste manoeuvres eenvoudig uit te voeren. Met de nieuwe Peugeot 107 met 14% bijtelling kunt u overal langs en is geen parkeerplaats te klein.

Compactheid

De compactere afmetingen en het gemak van een auto waarmee het rijden en parkeren in de stad een kinderspel worden.

Interieur

De nieuwe kleurstelling in combinatie met de bekleding en het functionele dashboard zorgen voor een uitgebalanceerde en prettige sfeer in het interieur. Praktisch aspect: het instrumentenpaneel kan optioneel worden uitgerust met een schuin erboven geplaatste toerenteller. Bij een eigentijds karakter hoort een modern en ruim interieur, voorzien van een nieuw, met leder bekleed stuurwiel met schakelflippers, en een audiosysteem met een cd-speler, een usb aansluiting voor een mp30speker en een bluetooth-verbinding.