Peugeot 107

De Peugeot 107 met 5 deurs benzine motor heeft slechts 14 procent bijtelling en een BPM van 0 euro! De auto komt op 8.860 euro inclusief BTW. De Peugeot 107 met bijtelling heeft een 1.0 motor, 68 PK, energylabel A en een CO2 utistoot van slechts 99.

De nieuwe Peugeot 107

De Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen. Bovendien zult u gecharmeerd zijn van zijn nieuwe, innemende voorzijde en uitgebreide mogelijkheden. De 107 voelt zich in de stad als een bis in het water en brengt u overal moeiteloos en veilig naar toe. Ontdek de sprankelende persoonlijkheid van de 107: sympathiek, praktisch en efficiƫnt.

Stijl van de auto

De nieuwe voorbumper met een verchroomde sierlijst en de gerestylede grille geven de 107 een verleidelijke blik terwijl de nieuwe wieldoppen zijn moderne karakter versterken. Met de keuze uit 8 carrosseriekleuren, van sober tot uitbundig, geeft de 107 kleur aan de stad. De nieuwe trende kleur Plum steelt ongetwijfeld de show.

Wendbaarheid van de 107

De wendbare en compacte 107 voelt zich als geen ander thuis in de stad. Dankzij de pittige tussensprints en de kleine draaicirkel past de Peugeot 107 zich moeiteloos aan de verkeersomstandigheden aan en worden de lastigste manoeuvres eenvoudig uit te voeren. Met de nieuwe Peugeot 107 met 14% bijtelling kunt u overal langs en is geen parkeerplaats te klein.

Compactheid

De compactere afmetingen en het gemak van een auto waarmee het rijden en parkeren in de stad een kinderspel worden.

Interieur

De nieuwe kleurstelling in combinatie met de bekleding en het functionele dashboard zorgen voor een uitgebalanceerde en prettige sfeer in het interieur. Praktisch aspect: het instrumentenpaneel kan optioneel worden uitgerust met een schuin erboven geplaatste toerenteller. Bij een eigentijds karakter hoort een modern en ruim interieur, voorzien van een nieuw, met leder bekleed stuurwiel met schakelflippers, en een audiosysteem met een cd-speler, een usb aansluiting voor een mp30speker en een bluetooth-verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *