Categoriearchief: Elektrische auto

Elektrische auto

Opel Ampera

De Opel Ampera is in 2012 de auto van het jaar geworden. Het is de introductie van een elektrische wagen die je ergens brengt. Zonder dat je de accu hoeft op te laden kunt u ongeveer 80 kilometer rijden. Bij langere afstanden is er natuurlijk nog geen probleem aangezien er gebruik gemaakt wordt van de range extender. De Actieradius van de auto wordt hiermee aanzienlijk vergroot tot zo’n 500 km. Door het gebruik van de range extender rijdt u nog steeds elektrisch. Dit zorgt voor een comfortabele, stille en efficiënte rit.

Naast de elektrisch aangedreven motor heeft de Opel Ampera een vrijstelling voor wegenbelasting en BPM. Ook heeft de Opel Ampere 0 procent bijtelling voor de zakelijke rijders.

Het zal geen probleem zijn om over te stappen naar het electrisch rijden in een auto. Doordat the New Motion bij de auto wordt geleverd kan de auto thuis maar ook op een openbare ruimte opgeladen worden. Voordat de levering van de auto plaatsvind krijgt u een check die volledig gratis is betreft de stroomvoorziening. Daarnaast kunt u aanspraak maken op subsidie. Een oplaadpas en nazorg wordt ook nog voor u kosteloos verzorgd.

De 150pk Opel Ampera is vijfdeurs en wordt in verschillende kleuren geleverd inclusief de populaire zoals zwart, wit, donkergrijs en zilver. Populaire opties bij deze auto zijn de navigatie, auto-alarm en de achteruitrij camera.

De consumentenprijs van de Ampera is € 45.500,00

Wil je het kenteken van een Opel Ampera natrekken? Ga naar Rdwcheck.nl voor een rdw kenteken check.